+ tøj online - tøj online - tøj online
 TØJ ONLINE     
   - din guideline til tøj online på nettet                     

 
 
  Udsalg - Tilbud  
  Tøjmærker  
  Dametøj  
  Tøj  

Designers Remix udsalg - kjoler / bukser / t-shirts / bluser

Designers remix

Designers remix collection online - se vort store udvalg af designers remix kjoler , bukser , t-shirts , bluser , clutch , cardigans , shorts , jeans , jakker , leggings , tørklæder , tunika , nederdele , silkekjoler og vinterjakker - se også outlet for tilbud og udsalg

Gå til: Designers remix oversigt

Designers Remix Collection er et dansk modefirma med globalt success. Firmaet blev etableret i 2002 af parret Charlotte Eskildsen og Niels Eskildsen og i dag er deres spændende kollektioner indenfor bl.a. designers remix kjoler, designers remix jakker og designer remix bukser i forskellige designs, materialer og tekstiler.

Designers remix 2017

Designers Remix Collection findes over det meste af Europa, Rusland, Asien og Mellemøsten. Der er over 600 butikker globalt der fører deres 2017 kollektioner af kjoler, jeans, jakker mm.
Originalitet, sexet, banebrydende, sofistikeret, femininitet, stilsikkerhed, enkelhed og highend-fashion looket er bl.a. nogle af ordene man kan beskrive Designers Remix med.
Det handler om at føle sig smuk og tilpas i designer remix tøj man har på om så det er i hverdagen, på jobbet eller ved en god festlig begivenhed, så har Designers Remix tøj til enhver type kvinde med sans for mode, design og super komfort og kvalitet, der har tidløs design, som du kan bruge igen og igen. se også andre tøjmærker som Tamaris ,  mads nørgaard og samsøe og samsøe

Designers remix udsalg

Se designers remix udsalg , designers remix outlet , designers remix lagersalg og tilbud her på siden.