+ tøj online - tøj online - tøj online
 TØJ ONLINE     
   - din guideline til tøj online på nettet                     

 
 
  Udsalg - Tilbud  
  Tøjmærker  
  Dametøj  
  Tøj  

Custommade udsalg online

Custommade

Custommade tøj online - se udvalget af custommade kjoler , bluser , custommade læderbukser , custommade læderjakker , skjorter , toppe , t-shirts , bukser og jeans - se også custommade outlet for tilbud og udsalg

Gå til : Custommade oversigt

Custommade tøj

Custommade kom som et super frisk og lækker klassisk pust, ind på modescenen, i 2002. Deres varemærke er, at skabe de helt klassiske traditionelle, tidløse og samtidig sofistikerede haute couture kollektioner, i prisvenlige rammer. Således at enhver kvinde kunne iklæde sig det allernyeste, elegante og smarte modetøj.

Custommade kjoler

Med rødderne dybt begravet i det skandinaviske, enkle, smukke og helt igennem elegante design, fremstiller Custommade smukke kollektioner. Dette kommer bl.a. smukt til udtryk i custommade kjole kollektioner, hvor tankerne går tilbage til Audrey Hepburn, Grace Kelly og Marilyn Monroe, der alle personificerede det klassisk tidløst, eleganthed, femininitet og det sofistikerede.

Custommade sko

Skoene til kvinder har Custommade sørget for er med fine, gennemarbejdede detaljer og custommade skoene har en super pasform. Udover dette har Custommade feminine, klassiske custommade skjorter, der er figursyet til at passe til enhver kvindes behov og fremhæver de kvindelige former allerbedst.

Custommade læderbukser - Custommade læderjakker

Custommade har lanceret en kollektion af lækre custommade læderjakker, der passer til enhver begivenhed, om så det er til hverdag, på job eller en super sjov fest. Til custommade læderjakkerne kan du, passende, skaffe dig et par Custommade læderbukser, der fremhæver det smukke og coole læderlook og fås i flere forskellige farver, snit og med meget feminine detaljer på. Tag en smart Custommade top på, indenunder, der fås i mange smarte farver og sæt et ekstra pift på din helt egen stil.
Kvalitet, innovative designsnit og farvekombinationer gør, at Custummade er i en klasse for sig, når det kommer til stilfulde kollektioner, til kvinder der elsker modetøj, der er anderledes og ikke er bange for at vise deres helt egen, individuelle, stil og smag.

Custommade 2016

Med Custommade er du ikke en slave af den skiftende mode, tidens trends og tendenser men sikker på at dine outfits er stilfulde, elegante og altid klassisk tidløse. se også mala , billi bi sandaler , aya naya , soulland og andre tøjmærker

Custommade udsalg - Custommade lagersalg

Se custommade udsalg og custommade tilbud her på siden

 

American Vintage udsalg
Comme Des Garcons udsalg
Etc Etc udsalg
Ganni udsalg
Helmut Lang udsalg
Ivan Grundahl udsalg
Kokoon udsalg
Kenzo udsalg
Malene Birger udsalg
Moncler udsalg
Rabens saloner udsalg
Raiine udsalg
Rick Owens udsalg
Sportmax udsalg

 

Alexander Wang udsalg

 

Samsøe samsøe udsalg

 

Soulland udsalg

 

Yvonne Kone udsalg