+ tøj online - tøj online - tøj online
 TØJ ONLINE     
   - din guideline til tøj online på nettet                     

 
 
  Udsalg - Tilbud  
  Tøjmærker  
  Dametøj  
  Tøj  

Malene Birger udsalg

Malene Birger er uddannet fra Danmarks designerskole i 1989 og var med til at starte Day Birger et Mikkelsen. I 2003 skabte hun sit eget modetøjsmærke der har stor succes. I 2004 modtog By Malene Birger Alt For Damernes prestigefyldte modepris, Guldknappen.

By Malene Birger er sofistkeret uden at være prangende, elegant, feminint, boheme og tidløs klassisk tøj til kvinder. Den ”lille sorte” kjole har hun opdateret, i nye variationer, så den har sit helt eget smukke præg af elegance og det fantastiske, enkle skandinavisk design.
Hun henter stor inspiration i modestilen fra 1950 – 60’erne og giver dem helt nyt liv med prints, palietter, similisten og spændende mønstre på.
Af hendes kollektioner kan bl.a. nævnes sko i smukke stærke farver der lige giver det sidste til ethvert outfit. Kjoler og nederdele i alverdens farver, længder, bredde og vidde, der virkelig fremhæver de smukke kvindelige former og er af de lækreste og blødeste materialer og tekstiler. Bluser, blazere, t-shirts og frakker der er ”easy to wear” og kan mixes og matches og kombineres til flere forskellige looks.
Desuden er der virkelig lækre bukser, jeans og jumpsuits i smarte farver og med en perfekt pasform. Ofte er der mønstre, prints og motiver på, der gør at de skiller sig ud fra mængden og sagtens kan bruges til hverdag, på jobbet eller til fest og farver.
Tag fx en t-shirt på og smid end figursyet blazer over til et par supersmarte jeans og bind et spændende og farverigt tørklæde, løst om halsen. Til slut kan du sagtens toppe det af med en af de smukke og feminine tasker, fra By Malene Birger, hvor du kan have alle dine nødvendige ting og produkter i.  – Eller se super lækker ud i et par smarte leggins med en t-shirt over med et fedt print på. se også Merrell sandaler dame og Ecco støvler
… Ja, valgmulighederne for at vise din helt egen og individuelle stil og personlighed, er utrolig mange med By Malene Birgers kollektioner til kvinder.