+ tøj online - tøj online - tøj online
 TØJ ONLINE     
   - din guideline til tøj online på nettet                     

 
 
  Udsalg - Tilbud  
  Tøjmærker  
  Dametøj  
  Tøj  

Munthe plus Simonsen kjoler / festkjoler - læderjakker/bukser - vest


Munthe plus Simonsen
I 1994 blev danske Munthe plus Simonsen grundlagt af Naja Munthe der selv designer de fire eksklusive kollektioner som bliver lanceret hvert år. I dag er Munthe plus Simonsen blandt de mest populære og førende brands på den danske modescene og har fået tildelt mange prestige fyldte priser sidenhen.
På globalt plan er Munthe plus Simonsens modetøj i over 20 lande men det er i hjertet af København de har deres hovedkontor, hvor alle nye kollektioner præsenteres.
Nogle af de ting der kendetegner Munthe plus Simonsen er en helt afslappet, laid back glamour stil, kombineret med boheme og det eksotiske samt med et super råt - men samtidig elegant og smukt feminint look. Skandinavisk minimalistisk og enkle linjer er altid at finde i deres kollektioner men med et internationalt strejf.
De appellerer til kvinder der elsker topkvalitets modetøj og gerne forkæler sig selv med ekstra luksus ting i hverdagen og til de små og store begivenheder. Munthe henter stor inspiration i de smukke og skiftende og rå årstider i skandinavisk natur men altid med en note til sommer, sol, casual stil og ren livsglæde.
Nogle af Munthe plus Simonsens lækre produkter er bl.a. feminine, smukke kjoler, festkjoler, tunnika og nederdele. Superlækre, figursyede jakker, skindjakker og veste der altid vil give et frisk pust til din garderobe. Absolut lækre bukser og shorts med supergod pasform. Desuden er der fine søde toppe, veste i mange forskellige designs som fx pelsveste der altid vil pynte over en t-shirt eller skjorte.  De specielle men supersmarte haremsbukser  i lækre materialer og de kan bruges til enhver begivenhed.
Munthe plus Simonsens kollektioner har altid fokuseret på at være førende og unikke med deres tøj. De vil have at deres kollektioner er det stykke tøj der lige gør hele forskellen og kan bruges til hvilken som helst lejlighed og er ekstrem behageligt samt stjæler blikke når du har det på.
Foruden Danmark og Alt for damernes Guldknap, Corporate Brand & Identity fra Dansk Design Center samt DANSK Fashion Awards for Årets kampagne, så har Munthe plus Simonsen fået tildelt flere internationale prestigefyldte priser fx Business Award Of The Year fra Frankrig af Veuve Clicquot champagne firmaet.